Toimitusehdot

Palautusoikeus vakiotuotteissa on 14 päivää. Pelkkä tavaran noutamatta jättäminen tai palauttaminen eivät riitä kaupan peruuttamiseksi. Peruutusilmoitus on tehtävä 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta ja tavara pitää palauttaa 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta. Palautuskulut sovitaan tapauskohtaisesti.

Mittatilaustuotteissa ei ole palautusoikeutta. Ne ovat asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan tehty eikä niitä voi palauttaa. Kuljetuksen aikana vioittuneet tuotteet vaihdetaan tai korjataan. Asiakkaan vastuulla on tuotteen tarkistus heti vastaanottohetkellä!

Lisäksi kaikilla tuotteilla on tehtaan myöntämä takuu. Takuu on tuotekohtainen ja vaihtelee 1-6 vuoden välillä.

Laskutus 14 päivää tuotteen saapumisesta tilaajalle tai ennakkomaksuna sopimuksen mukaan. Jos tuotteen hinta ei sisällä rahtia, rahdin osuus lisätään loppusummaan. Rahdin hinta riippuu tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Maksuvaihtoehdot näkyvät kassalla.

Soitan tai laitan sähköpostia tilaajalle aina ennen toimitusta. Siinä yhteydessä käymme läpi tuotteen mitat, värit, kätisyydet, palautukseen liittyvät asiat ym yksityiskohdat. Näin varmistan, että asiakas saa oikean tuotteen ja epäselvyyksiä ei tule. Yksilöllinen asiakaspalvelu on meille tärkeää!