IKI-seinäkiuas 6 kW Wave- ohjauskeskus

995,00 

Osastot: ,

Kuvaus

Kiuas voidaan asentaa suoraan saunan paneeliseinää vasten, joten se vie todella vähän tilaa saunassa. Kiinteällä ohjauksella varustelulla kiukaalla korvaat helposti vanhan perinteisen laatikkokiukaan.

Seinäkiukaan tilantarve saunassa on pieni ja laude voidaan tuoda lähelle kiuasta. Tämä antaa tilaa luovalle suunnittelulle lauderatkaisuissa. Kiukaan kaikki osat ovat ruostumatonta terästä ja etupuoli on kokonaan avoin ruostumaton teräsverkko, joka antaa löylynheittäjälle suuren kivipinnan edut. Kiukaan antamaa löylyä voidaan säädellä pehmeästä kipakammaksi kohdistamalla löylynheitto joko kiukaan kylkeen tai suoraan kiukaan päälle. Kiukaan kivet lämpenevät löylykuntoon n. 45-60 minuutissa. Kiukaaseen on saatavilla ruostumattomasta teräksestä valmistettu integrointikaulus laudeupotusta varten.

Kiuasta ohjataan erillisellä Wave-ohjauskeskuksella, jonka voit sijoittaa saunaan tai saunan ulkopuolelle. Wave-ohjainpaneelin värin voit valita neljästä eri vaihtoehdossa ja keskuksessa on 5 vuoden takuu!

Kiukaan etuosa koostuu kahdesta teräsverkkovaipasta, joista ylemmän voi nostaa pois kivien latomista varten.

 

 

Saunan minimikoko 5 m³
Saunan maksimikoko 9 m³
Maksimikivimäärä 90 kg
Kiukaan korkeus 139 cm
Kiukaan syvyys / leveys 23 cm / 39 cm
Lämmitysaika 40-60 min
Sulake 3x10A
Johto 5×1,5

 

 

 

 

 

 

 

 

Seinä-IKI 6 kW:n suojaetäisyydet tulenarkoihin rakenteisiin ovat edessä 10 cm, sivulla 10 cm, takana 0 cm ja ylhäällä 60 cm.

Hinta sisältää toimituskulut.