IKI-KIUAS Sähkökiuas 7,5 kW Finlandia-ohjauskeskus

Ale!

1 050,00  890,00 

Lisävarusteet

RST-integrointikaulus 600

RST-Integrointikaulus sähkökiukaan laudeupotusta varten. Soveltuu IKI-Kiuas Oy:n sähkökiukaille: Sähkökiuas 7,5 kW, Sähkökiuas 10 kW ja Maxi Pilari 12 kW.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetulla kauluksella viimeistelet kokonaisuuden. Kauluksen ulkohalkaisija on 600 mm.

Osasto:

Kuvaus

Pilari-IKI 7,5 kW on ensimmäinen IKI-sähkökiuas kautta aikojen. Se on lämmittänyt suomalaisten saunoja ja sydämiä jo yli kymmenen vuoden ajan.

Löylyä voidaan säädellä pehmeästä kipakammaksi kohdistamalla löylynheitto joko kiukaan kylkeen tai suoraan keskelle kuuminta kiukaan keskipistettä. Sen 140 kilon kivimassan lämmitysaika on noin tunti.

Kiuasta ohjataan erillisellä Finlandia-ohjauskeskuksella, jonka voi sijoittaa joko saunatilaan tai saunan ulkopuolelle. Finlandia ohjainpaneeli asennetaan kojerasiaan (71-75mm riippuen valmistajasta). Ohjainpaneelin vakiokehys sisältää muovisen läpinäkyvän kehyksen, jonka taustaväriksi voi valita kuusi erilaista taustaväriä. Mukana on myös läpikuultava tekstuuri, jonka voi asentaa värien päälle. Yhteensä taustavärivaihtoehtoja on siis 12 erilaista

Vinkki! Voit päivittää Finlandia-ohjainpaneelin Schneider Electric Exxact-kehyksillä. Kehyksiä on saatavana esim. lasisena sekä eri tekstuureilla. Voit integroida kiukaan ohjauspaneelin osaksi valokytkimiä käyttämällä samoja sähkökalusteita kuin asunnossasi.

Kiukaan suojaetäisyydet tulenarkoihin rakenteisiin ovat sivuilla 10 cm, takana 10 cm ja ylhäällä 80 cm.

Hinta sisältää rahdin.

Saunan minimikoko 7 m³
Saunan maksimikoko 12 m³
Maksimikivimäärä 140 kg
Kiukaan korkeus 105 cm
Kiukaan halkaisija 34 cm
Lämmitysaika 40-60 min
Sulake 3x16A
Johto 5×2,5