EWONA ACUSTICA 50mm valkoinen + pintahuopa, koko 600×1200

38,00 

Kuvaus

Ewona-Acustica™ on turvallinen ja kevyt äänenvaimennusmateriaali. Kuituraaka-aine on puhdasta polyesteria, eikä siitä pitkänkään ajan kuluttua vapaudu mitään haitallisia aineita ympäristöön. Ewonan eristemateriaalille on myönnetty Allergia- ja astmaliiton allergiatunnus sekä M1-päästö- luokitus. Äänenvaimennuslevyt eivät sido kosteutta, minkä vuoksi ne eivät tarjoa kasvualustaa homeille tai muille mikrobeille. Ewona-Acustica™ -äänenvaimennuslevy soveltuu erityisen hyvin päiväkoteihin, kouluihin, terveyskeskuksiin ja muihin vaativiin kohteisiin. Levyjen ulkonäköä voidaan muunnella käyttämällä sävytettyjä pinnoitteita.

koko 600x600mm tai 600x1200mm 35€/kpl

Värivaihtoehdot: valkoinen. Musta tai harmaa ovat tilaustuotteita.

Käyttö:

Pinnoittamattomat Ewona Acustica levyt soveltuvat hyvin tausta-akustiikkaan, kuten rei’itetyn pellin tai akustiikkakipsilevyn taakse. Värivaihtoehtoja ovat musta ja valkoinen. Pinnoitetut Ewona Acustica levyt on tarkoitettu alaslaskettuihin kattoihin tai kattoon/ seinään liimattavaksi, väripinta ulospäin.

Puhdistus:

Puhdista Ewona Acustica -tuotteet imuroimalla tai harjaamalla. Kiinni tarttuneen lian voi poistaa pyyhkimällä kostealla liinalla. Älä käytä voimakkaita liuottimia vaan pelkästään vettä ja laimeaa pesuaineliuosta.

Paloluokitus:

Ewona-Acustica™ -äänenvaimennuslevyjen paloluokitus on määritetty standardin EN 13501-1 mukaisesti. 50mm levy 24kg/m3 kuluu paloluokkaan B-s1, d0 alaslasketuissa katoissa.

Materiaalin hävittäminen:

Ewona Acustica-äänenvaimennuslevyt voidaan toimittaa elinkaarensa päätteeksi energiakäyttöön

Hinta valkoinen pinnoitettu 50x1200x600

Pyydä tarjous!!