Alumiinipintainen Parvekeovi 10×21

650,00 

Osasto:

Kuvaus

Edux®-ovet ovat tulosta pitkästä tuotekehityksestä. Sen laatu näkyy jokaisessa pienessäkin yksityiskohdassa. Edux®-ovet ovat vankkoja, turvallisia ja tavallisiin puuoviin verrattuna elämättömiä. Ne ovat helppoja avata ja sulkea – Edux®-ovien rakenne kestää vaativat, pohjoismaiset ilmasto-olosuhteet ja lämpötilojen rajutkin vaihtelut. Sukupolvelta toiselle.

Valmistamme ovet huolellisesti alusta loppuun käyttäen nykyaikaista CNC-tekniikkaa. Se mahdollistaa myös persoonallisten ovimallien toteuttamisen kohteeseen kuin kohteeseen. Edux®-ovien valikoimasta löydät sopivan oven yhtä hyvin vanhaan kuin uuteenkin rakennukseen. Mieltymystesi mukaan valitset vain oven tyypin, värin ja lasiaukon. Mallit ovat saatavissa myös lasittomina umpiovina.

Kotimaista laatutyötä

Edux®-ovet valmistetaan suomalaisesta puusta kotimaisena laatutyönä. Luonnon hyvinvointi muistetaan koko valmistusprosessin ajan – käytämme ovissamme ainoastaan vesiohenteisia pintakäsittelyaineita.

Valmistamme Edux®-ovet SFS-standardin mukaisesti. Myönnämme alumiinijäykisteisille ulko- ja parvekeoville 10 vuoden suoranapysymistakuun ja kahden vuoden rakennetakuun. Mikäli oikein käsitelty ja asennettu ovi vääntyy pysyvästi enemmän kuin 5 mm, tehdas toimittaa uuden ovilevyn. Kaikille eristyselementeille myönnämme 5 vuoden tiiviystakuun.

Edux-alumiini on puutarhan ovi, joka kestää kovatkin säävaihtelut alumiinipintaisen ulkopintansa ansiosta. Puutarhan ovien lasikorkeudet 12-18 M. Oviin on mahdollisuus saada myös turvalasi.

Oven väri valkoinen tai tumman ruskea (RR32). Hintaan sisältyy pitkäsulkija, tuulijarru ja läpipainike.

Pintahelat ja rahti ei sisälly hintaan.

Rahti 1-2 ovea 100Eur, 3-5 ovea 150Eur ja 6-10 ovea 190Eur.

Kysy myös maksutonta mittakäyntiä Pirkanmaalla ja Hämeenlinnan alueella!