16-kuituinen ECO-sarjan laudevalaisin.

395,00 

Kuvaus

ECO-mallin laudevalaisimessa on 10 watin polttimo, joten sähkönkulutus on noin 1/4 tavalliseen kuituvaloon verrattuna. ECO-mallissa on erillinen muuntaja ja projektori, joten sen sijoittamnen on vapaampaa ja asennus helpompaa. ECO- malleja löytyy 10, 16, 22, 32 ja 44 kuidulla.

Äänetön projektori ja muuntaja ovat roiskevesisuojattuja (suojausluokka IP44) ja hyväksytty asennettavaksi saunatilaan lauteen alle. Uuden mallin muuntaja on elektroninen, minkä ansiosta polttimon käyttöikä on moninkertainen aikaisempiin malleihin verrattuna.

Valaisinpaketti sisältää aina tervaleppäisen peitelistan, jolla voidaan peittää nurkasta selkänojan alle viety kuitunippu. Ennen paneelien asennusta varmista, että sähkömies tietää, mihin projektorille tuleva johto sijoitetaan lauteen alla.

Laudevalaisimen kuitujen määrä:

•10-kuituinen valaisin sopii suoraan lauteeseen. Kuidut 1,4–2,0 m.

•16-kuituinen valaisin sopii pieneen L-lauteeseen. Kuidut 1,4–2,6 m.

•22-kuituinen valaisin sopii isoon L- ja pieneen U-lauteeseen. Kuidut 1,4–3,2 m.

•32-kuituisessa valaisimessa on kaksi 16-kuitusta projektoria. Projektorit kytketään samaan muuntajaan. Valaisin sopii isoon U- tai vastakkain istuttavaan lauteeeseen. Kuidut 1,4–2,6 m.

•44-kuituisessa valaisimessa on kaksi 22-kuitusta projektoria. Projektorit kytketään samaan muuntajaan. Valaisin sopii isoon U- tai vastakkain istuttavaan lauteeeseen. Kuidut 1,4–3,2 m.

Laudekuidut ovat halkaisijaltaan 3 mm ja katkaistavissa sopivan mittaisiksi asennuksen yhteydessä. Materiaali on muovia