Takat

Anna-kaakelimatta-nosto

Linnatulen takat 10% alennuksella lokakuun loppuun mennessä tehtyihin tilauksiin, pyydä tarjous!!

Linnatuli on kotimainen takkojen valmistaja. Takat ovat elementti takkoja, joiden materiaalina on käytetty tulenkestävää valumassaa kymmeniä vuosia. Takoissa on erillinen kuorielementti, joten takat ei kuumene pinnalta liikaa ja näin ne ovat turvallisia ja halkeamisia ei pintaan tule. Takka on kuitenkin varaava ja luovuttaa lämpöä pitkään. Takan pinnoituksen saa antiikkilaastilla tai kaakelipinnalla tai antiikkilaasti ja takan etupuoli kaakelilla. Myös luonnonkivellä saa tyylikkään ilmeen takkaan. Takkaluukkuja on vaihtoehtoina sävyteräsluukut tai valurautaluukut. Valurautaluukut on mustia, sävyteräsluukkuja saa satiinikromisena, mustana tai grafiitin harmaana. Takkamalleja on monia, suoralle seinälle, nurkkaan tai tilan jakajaksi esim. keittiön ja olohuoneen väliin. Tällöin läpiluukullinen malli on loistava. Siinä on luukku molemmin puolin ja pääsee tunnelmoimaan takkatulen leimusta sekä ruokapöydän ääressä että olohuoneen sohvalla maatessa rankan työpäivän jälkeen. Myös kulmaluukullinen malli antaa kahteen suuntaan upeasti valoa ja tulen leimua. Elementtitakkojen hyvä ominaisuus on myös se, että niitä on helppo muokata esim lisäämällä korkeutta tai hyllyjä.

Uutena tuotteena modernit TULIA -tiilitakat. Tutustu TULIA -mallistoon, esite alla.

TULISIJAN TOIMITUS

Tulisija toimitetaan kuormalavoille pakattuina. Materiaali- ja lisävarustemäärästä riippuen lavamäärä vaihtelee 2-3 kappaletta. Kuormalavat ovat suojattu muovihupuilla. Lavan päällä oleva huppu on varasto- ja kuljetusaikainen suoja, eikä se suojaa riittävästi sateilta. Jos tulisijaa ei asenneta heti toimituksen jälkeen ja lavat jäävät ulos, on lavat suojattava erillisellä muovilla tai peitteellä. Jos tulisijapakettia säilytetään ulkona pitkiä aikoja, suositellaan laastien ja metallisosien säilytystä kuivassa sisätilassa.

Tulisija toimitetaan asiakkaalle ilmoitettuna viikkona tai mahdollinen toimituksen siirto sovitaan erikseen asiakkaan kanssa. Kuljetusliikkeistä johtuvat viivästykset on selvitettävä kuljetusliikkeen kanssa.

 

TAKUUEHDOT

Linnatuli Oy:n tulisijoilla on 5 vuoden runkomateriaali- ja toimintatakuu. Takkaluukuilla on luukkuvalmistajien myöntämä vuoden takuu. Takuuaika alkaa tulisijan toimituspäivästä.

Runkomateriaali- ja toimintatakuu kattavat valmistus- sekä materiaalivirheet. Takuu on voimassa kun tulisijan on asentanut Linnatuli Oy:n valtuuttama asentaja. Takuu on voimassa myös silloin kun tulisija on asennettu tulisijan mukana toimitettujen asennusohjeiden mukaan ja asennustyössä on noudatettu eri materiaalien käyttö- ja asennusohjeita. Asennusvirheistä tai niistä johtuvista vaurioista vastaa asentaja.

Takuu ei korvaa tulisijan pinnassa, laattasaumoissa tai tulipesän sisällä esiintyviä hiushalkeamia, jotka eivät vaikuta tuotteen turvallisuuteen tai toimintaan. Takuu ei korvaa laattojen pieniä sävyeroja tai rapattujen pintojen sävyn ja pinnanlaadun eroja. Tulisijan väärästä käytöstä tai käyttö- ja huolto-ohjeiden vastaisesta käytöstä johtuvia vikoja tai vaurioita ei takuu korvaa.

Linnatuli Oy ei vastaa jos tulisija on kytketty suositusten vastaisiin savuhormeihin tai huonetilassa oleva alipaine haittaa tulisijan toimintaa. Vanhojen hormien kunto ja toiminta on varmistettava ennen tulisijan asennusta nuohoojan tai paloviranomaisen toimesta. Hyvän vedon ja puhtaan palamisen vuoksi on tulisijan läheisyyteen johdettava riittävästi korvausilmaa.

 

TONA harkkohormiesite

Linnatulen takkaesite

Tulia-tiilitakat

Maksuton mittakäynti Pirkanmaalla ja Hämeenlinnan alueella. Kysy myös asennustarjousta!

Ota yhteyttä