Mittatilaussaunat

Valokuidut

Haetko ideoita saunasuunnitteluun?

Toimivan saunan suunnittelu voi olla haastavaa. Pienillä asioilla kuten oven tai kiukaan oikealla sijoittelulla voidaan oleellisesti parantaa lopputulosta.

Kauttani saat saunan suunnittelun alusta loppuun. Sun Saunan suunnittelijat ehdottavat haluamallenne laudemallille sopivan tilan koon, oven ja kiukaan paikat. Tapauksissa, joissa tilan koko on lukittu, voidaan ehdottaa kiukaan ja oven paikat, jotta suosikki laudemalli onnistuu. Turvallisuuteen otetaan vahvasti kantaa saunasuunnittelussa. Laudemallin lisäksi suunnitellaan teille tarvittaessa tunnelmallinen valaistus, lasiseinä ja panelointi.

Pyydä kustannusarvio

Sun Sauna on kehittänyt suunnitteluohjelmia viimeiset 10 vuotta. Suunnitteluohjelma on erinomainen työkalu saunan suunnittelussa. Valintaohjelmasta saat halumallesi mallille oikean mitoituksen.

Suunnitteluohjelma – syötä mitat, saat laudemallin.

Syötä ohjelmaan saunasi mitat, oven ja kiukaan paikka. Saat näillä lähtötiedoilla mahdolliset laudemallit. Jos oven ja kiukaan paikkaa on mahdollista siirtää, se tuo lisää vaihtoehtoja. Tee tuotevalinnat loppuun ja lähetä yhteystietosi niin saat tarjouksemme ratkaisustasi. Saat suunnitelmasta pohjakuvan ja 3D-kuvan ja tietenkin kustannusarvion.

Suunnitteluohjelman löydät Etusivun Tuotteet ja palvelut osiosta ”Suunnittele oma saunasi

Voit myös pyytää maksuttomalle mittakäynnille tai lähettää pohjakuvat materiaali-, laudemalli- ja valaistustoiveineen sähköpostilla.

Kalustamme myös taloyhtiöiden saunaosastoja.

-lauteet, selkänojat, kaiteet

-pesuhuoneen ja pukuhuoneen penkit ja pöydät

Ota yhteyttä