Lattiapäällysteet

karitma

Hyvä sisustaja, suunnittelija, rakentaja, asentaja

 

Tutustu Euroopan johtavien lattianpäällystevalmistajien korkealaatuisiin tuotteisiin. Karitma Collection sisältää maan laajimman laminaattilattiavalikoiman. Laminaattien lisäksi mukana myös Concept Floor ja MaxWear -vinyylilautalattiat sekä Golvabia -tekstiilimatot. Lattiamallistomme sisältää yli 300 laminaatti- ja vinyylilautalattiakuosia. Laajasta Karitma Collection -valikoimasta löydät varmasti mieleisesi laminaattilattian, vinyylilautalattian tai tekstiilimaton.

KaritmaCollection – kestävä, ekologinen ja turvallinen lattia

 

Karitma Collection -laminaattilattiat täyttävät kaikki eurooppalaiset laatustandardit kulutuksenkeston, valmistuksen, kierrätyksen, ja sisäilman suhteen. Laminaattilattia on edullinen ja kestävä valinta. Karitma Collection -laminaateissa on kosteudenkestävä runko ja pontit ovat erikseen kosteussuojattu. Myönnämme laminaattilattioille kotikäytössä 15–30 vuoden takuun.

Karitma Projektituotteet

 

Karitma Projektituotteet antavat suunnittelijoille vapaat kädet luoda näyttäviä ja viihtyisiä tiloja kestävillä ja helppohoitoisilla lattianpäällysteillä.

Kronoflooring Harmony kattopaneelit

 

Karitma Oy tuo maahan korkealuokkaisia saksalaisia Kronoflooring Harmony kattopaneeleita. Harmony kattopaneeleita voidaan käyttää myös seinissä. Paneeleissa on korkealuokkainen MDF-levyrunko, jonka ansiosta panelit ovat kestäviä ja elämättömiä.
Kaksoispontin ansiosta paneelit voidaan asentaa joko puskusaumaan tai yhden sentin saumalla.
Kolme eri levyistä mallistoa antaa sinulle lukuisia mahdollisuuksia sisustaa kotisi mieleiseksi.

Viihtyisiä hetkiä hyvän näköisten, helppohoitoisten ja laadukkaiden KaritmaCollection-laminaattien ja muiden lattianpäällysteiden parissa!

Alla Karitman lattiaesite, tutustu ja pyydä lattiatarjous!

Pirkanmaalla myös asennuspalvelu!

Ota yhteyttä

Karitma Collection 2014 FI

Karitma takuuehdot

Kronotex – Collection 2013