Lämmitysjärjestelmät

Säästä luontoa, lämmitä maalämmöllä

Energiset Pirkanmaa Oy – Maalämpö 

Energiset Pirkanmaa Oy tarjoaa Thermia-maalämpöpumput ja Warmian lattialämmityksen ammattitaitoisesti asennettuna. Kattavaan maalämpöpakettiimme kuuluvat asennus, lämpökaivon poraus ja maalämpöjärjestelmien huolto. Toimistomme sijaitsee Tampereella Nekalassa. Palvelemme asiakkaitamme koko Pirkanmaan alueella.

Vältä maalämpöpumppujen tarjousviidakko 

Maalämpömarkkinoilla toimijoita riittää. Maalämpötarjouksia luettaessa asiakkaalle voi muodostua sellainen käsitys, että maalämpöpumput ja järjestelmät ovat samanlaisia – varsinkin, kun tarjoukset saattavat sisältää samoja komponentteja ja maalämpöpumppuja. Mutta onko näin?

Maalämpöpumpussa tärkeintä on luottevuus 

Maalämpöpumpun tehtävänä on toimia ja palvella käytössä mahdollisimman hyvin ja pitkään. Harva ostaa pelkän maalämpöpumpun vaan ennemminkin kokonaisuuden, jonka tulisi olla jokaiselle erikseen räätälöity. Usein sorrutaan vertailemaan vain hintoja, jolloinka kokonaisuus helposti unohtuu. Kun maalämpö tarjouksia tarkastellaan kokonaisuutena, alkaa maalämpö tarjouksista löytyä suuriakin eroja.

Maalämpö järjestelmän toimitus

Toimitamme maalämpöratkaisut sekä uudis- että saneerauskohteisiin kokonaispalveluna. Sinun ei tarvitse siis huolehtia mistään maalämpöön liittyvästä osa-alueesta. Hoidamme puolestasi kaiken määlämmön mitoituksesta aina maalämpöpumpun asennukseen ja käyttöönottoon asti. Et jää yksin myöskään maalämpöpumpun toimituksen jälkeen, vaan palvelemme sinua myös maalämpöpumpun huolto- ja takuuasioissa.

MAALÄMMÖN Asiantuntija asiakkaan asialla 

Yhteiset pelisäännöt ovat onnistuneen maalämpö kokonaisuuden ydin.Pyrimme aina tapaamaan asiakkaan henkilökohtaisesti, jotta voimme suunnitella yhdessä yksilöllisen, toimivan maalämpöratkaisun. Perehdymme asiakkaan lämmitys tarpeisiin syvällisesti ja annamme mielellämme myös koko rakennusprojektiin liittyviä vinkkejä. Autamme asiakastamme ymmärtämään paremmin sitä kokonaisuutta, mitä asiakas on ostamassa.

 

 

SAVUMAX-energiaa säästäviä ratkaisuja

Savumax Oy toimittaa energiaa säästäviä SAVUMAX® lämmitysjärjestelmiä pientaloihin. Lämmitysjärjestelmällä saavutetaan erittäin kustannustehokkaasti maksimaalinen säästö lämmitysenergiakuluissa. Järjestelmän ylivoimainen kustannustehokkuus perustuu siihen että päälämmönlähteenä toimii talon tulisija ja savupiippu jotka lämmitysjärjestelmästä riippumatta asennetaan lähes jokaiseen taloon. Tuotteemme sopii niin omakotitaloon, rivitaloon kuin vapaa-ajanasuntoonkin.

Savumax® – hukkalämmön talteenottotuotteet: 

Talteenottopiiput

Savupiippuvaraajat

Auringon lämmön talteenotto

Energiavaraajat

Savumax ilmanvaihtokoneet

AINA ENERGIATEHOKAS KOKONAISUUS 

Savumax lämmitysjärjestelmän lähtökohtana on hyödyntää aina soveltuvinta energiamuotoa ja luoda sitä kautta energiatehokas kokonaisuus. Talvipakkasilla tulisijoja, niin takkaa kuin saunankiuastakin, lämmitetään usein. Suomessa on 2,2 miljoonaa tulisijaa, joista puolta käytetään vähintään joka toinen päivä. Tästä lämmöstä 70% voidaan ottaa hyötykäyttöön Savumaxin tuotteilla ja ohjata talon ja käyttöveden lämmittämiseen. Savupiippuvaraajia voidaan täydentää aurinkolämpöjärjestelmällä, jolloin keväästä syksyyn saadaan lämmitykseen ja käyttöveteen tarvittava energia auringon lämmöstä ilmaiseksi. Yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen saadaan järjestelmälle maksimaalinen mukavuus ja hyöty. Mikäli tontille ei paista aurinko, voidaan järjestelmää täydentää vaikkapa ilma/vesilämpöpumpulla.

Energiatehokkaan kokonaisuuden luomisessa myös ilmanvaihto on tärkeä optimoida siten, ettei lämpöä puhalleta turhaan ulos. Savumaxin ilmanvaihdon lämmöntalteenotto siirtää poistoilman lämpöä sisään puhallettavaan raikkaaseen ilmaan ja säästää näin huomattavan määrän energiaa.

MINIMAALISELLA SÄHKÖNKÄYTÖLLÄ

Savumax lämmitysjärjestelmässä sähköllä toimivat ainoastaan kiertovesipumput lämmityksessä ja aurinkolämpöjärjestelmässä. Savupiippuvaraaja ottaa lämmön talteen savukaasuista ilman sähköenergiaa tai liikkuvia osia ja tulisijan lämpöä voidaan piippuvaraajan lisäksi hyödyntää lattialämmityksessä lämmönsiirtimen avulla. Itse lämmitysjärjestelmä ei siis kuluta sähköä. Varalämmityksenä voidaan käyttää sähkövastusta, esimerkiksi oleskeltaessa pidempään poissa kotoa.

Savumaxin puu-aurinkoenergiajärjestelmä on ekologinen lämmitysratkaisu. Sähkön kulutus vähenee ja myös puunpolttamisesta vapautuvat pienhiukkasmäärät pienenevät, koska energiaa saadaan 50 % enemmän suhteessa käytettyyn puuhun.

EDULLISET KÄYTTÖ- JA INVESTOINTIKUSTANNUKSET

Savumax-järjestelmän kustannustehokkuus perustuu uuteen innovatiiviseen ajattelumalliin. Järjestelmässä hyödynnetään taloon tuleva tulisija ja savupiippu. Normaalisti puulämmitys vaatii erillisen pannuhuoneen, jossa on kattila ja varaaja. Kattilaa pitää siis lämmittää muusta asumisesta erillisessä tilassa. Savumax-järjestelmässä erillistä kattilaa ei tarvita, vaan kattilana toimii normaali tulisija, vaikkapa olohuoneen takka ja lämmitys käy samalla kun nauttii takkatulen tunnelmasta. Keväästä syksyyn saman tehtävän hoitavat aurinkokeräimet. Varaajana toimii Savumax –savupiippuvaraaja tai erillinen varaaja ,joka ottaa lämpöenergiaa talteen ja ohjaa sen talon ja käyttöveden lämmitykseen.

Hyödyntämällä aidosti ilmaista energiaa savukaasuista ja auringosta, käyttökustannukset ovat minimaaliset. Investointikustannusten edullisuus savutetaan sillä, että energialähde ja piippu ovat integroituna samaan kokonaisuuteen. Elementtirakenteisena toimitettava Savumax –savupiippuvaraaja säästää myös aikaa rakennusvaiheessa, koska piipun muurausta ei tarvita.

Savumax-esite

Ota lämmitysratkaisuissa yhteyttä ja mietitään yhdessä sopivin ratkaisu!

Ota yhteyttä